Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » Træ- og Møbelindustri

6. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

 
 
 
 
 

 

 

    

 

 
Udvalgte artikler fra Træ- & Møbelindustri nr. 2 - 2013
(Vær obs på udgave nummer, da det ikke nødvendigvis er nyeste udgave. For nyeste udgave tryk på foto af magasin eller ovenstående linie)
Der er ingen planer overhovedet om at flytte produktionen til udlandet, for det er i Danmark, Hvidbjerg Vinduet A/S hører til - så enkelt er det. Adm. direktør Claus Arberg er fast i mælet, da han svarer på spørgsmålet om, hvorfor de ikke har flyttet produktionen til Polen eller Ukraine.
Side 4
Moderne og funktionel arkitektur var i højsædet, da Egger opbyggede sit nye besøgscentrum og administrationsbygning ved den store fabrik i tyske Brilon.
Side 8
Hvad gør møbelvirksomhederne på IMM for at differentiere sig og klare sig bedre i den stadigt stigende konkurrence? Hvad gør man for at virke attraktiv for sine kunder og lette salget for sine samarbejdspartnere?
Side 12
Der må være lidt grøde på vej inden for træ- og møbelindustrien. Ud af 730 udstillende virksomheder fra 30 lande på Stockholm Furniture & Light Fair var de 87 danske. Det gjorde igen i år Danmark til den næststørste udstillernation. Det var både gamle kendinge og nyere aktører, som stod for den faktisk pæne andel.
Side 22
I december måned genkendte Ib Hansen pludselig rækker af den gamle klapstol Handy i DR’s julekalender, som foregik i Brorfelde på Midtsjælland. Stolen var en af årsagerne til, at hans farfar i 1950 overtog det, der dengang hed Hyllinge Savværk og Trævarefabrik.
Side 28

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk