Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » Scandinavian Food & Drink

7. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

 
 
 
 
 

Udvalgte artikler fra 2 - 2013
(Vær obs på udgave nummer, da det ikke nødvendigvis er nyeste udgave. For nyeste udgave tryk på foto af magasin eller ovenstående linie)
 
Lige nu får en lang række fødevarevirksomheder besøg af Fødevarestyrelsen, der i marts måned gennemfører en kampagne med særlig fokus på personlig hygiejne. Fødevareekspert, Charlotte Bachmann, fra virksomheden Komply fortæller her om de områder, hvor hun oplever de største udfordringer. Læs side 10.
De økologiske producenter orienterer sig i stigende grad mod eksport til de internationale foodservice-markeder. Det vurderer eksportchef i Økologisk Landsforening, som stod i spidsen for et dansk eksportfremstød på verdens største økologiske messe, BioFach, i Tyskland. Læs side 14.
Timm Vladimir har netop indrettet sit nye køkken til sin madskole. Her fortæller Timm og hans kompagnon, Thomas Abel, om deres madskole og indretningen af det nye køkken. Læs mere side 32.
Ingen pasta uden Parmigiano Reggiano. De fleste italienere har et meget nært forhold til den verdensberømte ost, der er en fast del af middagsbordet i Italien. Du kender den naturligvis også. Men hvor meget ved du egentlig om den? Læs side 34.
Verdens øjne var rettet mod den danske deltager, den 27-årige Jeppe Foldager fra Hirtshals, ved Bocuse d’Or finalen i Lyon i januar. Danmark var nemlig indehaver af guldet fra sidste konkurrence med Rasmus Kofoeds præstation, så der var tårnhøje forventninger til det danske bidrag. Læs side 36.
Copenhagen Food Fair var et rent festfyrværkeri med masser af aktiviteter og besøgende. Deres udsendte var rundt på standene og bringer her en reportage fra messen. Læs side 40.

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk