Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » Fødevareportal

1. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Velkommen til TechMedias fødevareportal


Fødevareportalen er baseret på den viden, vi har opbygget via vores tre fødevareblade LevnedsmiddelBladet, Plus Proces og Scandinavian Food & Drink. Klik på forsiderne for at komme til bladets hjemmeside.
 
 
 
Bladets målgruppe er fødevareindustrien. Bladet er ret teknisk og henvender sig især til beslutningstagere med teknisk og faglig kompetence, f.eks. levnedsmiddelingeniører, produktionschefer, driftschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer osv.

Fokus er på fødevarefremstillingsprocessen og de tekniske aspekter af denne.

Den typiske læser har en eller anden form for fødevareuddannelse og er fagligt engageret i tekniske problemstillinger i forbindelse med industriel fremstilling af fødevarer.

Bladets målgruppe er fødevareindustrien. Bladet er ikke så teknisk som Plus Proces, og behandler i større grad management-stof.
Dvs. bladet koncentrerer sig om at drive forretning med fødevarer (food business) og skriver derfor om fødevaremarkedet, økonomi, økonomiske analyser, marketing, management, afsætning af fødevarer, image og innovation. Bladet henvender sig derfor især til direktører, marketingchefer osv.

En gang om året bringer bladet Top 100, en økonomisk analyse over, hvor godt de 100 største fødevarevirksomheder har klaret sig det forløbne år.
Scandinavian Food & Drink handler om mad og drikke, dvs. salgsklare færdigfremstillede fødevarer - typisk til brug i storkøkkener, restaurationskøkkener og kantiner. Dertil beskrives alt udstyr til branchen.

Bladets målgruppe er ansatte i offentlige og private storkøkkener, detail- og supermarkeder, cateringvirksomheder, foodservice-virksomheder, restauranter, personalekantiner, bodegaer, cafeer m.v.

Bladet er flot layoutet med store billeder, og det indeholder ofte inspirerende opskrifter.Se også www.foodwire.dk for aktuelle fødevarenyheder. Foodwire-nyhedsbrevet udsendes dagligt. Nyhederne produceres af en redaktion med tre ansatte journalister. Ambitionen er at give et "full coverage", der giver et hurtigt overblik over udviklingen i fødevarebranchen. Nyhederne modtages hver dag af ca. 1500 abonnenter.
Man kan både abonnere individuelt og via licenser. Du kan få et prøveabonnement her

Foodwire startede sine aktiviteter i 1998 i Sverige. Den første publikation var Salt, et trykt ugentligt nyhedsbrev for forretningsfolk i fødevareindustrien. Som et forsøg startede samtidig e-Salt, en daglig nyhedstjeneste distribueret med e-mail. e-Salt blev hurtigt meget populært, og i 2000 skiftede det navn til Foodwire. Det samme år startede den danske udgave.


 
.
.

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk