Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » LevnedsmiddelBladet

5. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

 
 
 
 
 

 
Besøg annoncør:
Udvalgte artikler fra LevnedsmiddelBladet nr. 3 - 2013
(Vær obs på udgave nummer, da det ikke nødvendigvis er nyeste udgave. For nyeste udgave tryk på foto af magasin eller ovenstående linie)
Det er muligt at opnå en forbedret produktionshygiejne, forbedret produktkvalitet og besparelser på driftsomkostningerne på samme tid og tilmed være miljøbevidst, viser studier på FORCE Technology.
Side 6
Konservesfabrikken Bornholms A/S ved Nexø producerer fiskekonserves og er som mange andre produktionsvirksomheder i fødevarebranchen udsat for voksende krav om dokumentation.
Side 8
Hos Toms Gruppen A/S har man opnået betydelige besparelser på mandetimer og budgetter ved at samle indkøbet af 50 sekundære ingredienser hos én leverandør. Samtidig kan koncernindkøbsfunktionen nu fokusere på strategiske råvarer.
Side 14
Du skal holde tungen lige i munden, når du importerer fra tredjelande, fortæller advokat Kristine Lilholt Nilsson, der konstaterer et stigende antal sager, hvor virksomheder er kommet i klemme, fordi de har overset visse formalia ved import af fødevarer fra lande uden for EU.
Side 20
Skolehaveprojektet Haver til Maver på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk afholdt i januar en stor konference med deltagelse af blandt andre Børne- og undervisningsminister Christine Antorini. Målet med konferencen var at få flere voksne med på skolehave-vognen, så alle børn i Danmark så at sige kan få jorden i hovedet.
Side 24

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk