Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » Scandinavian Food & Drink » Artikler SCF

1. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Scandinavian Food nr. 1, 2007: Kendt leverandør holder udsalg

Kendt leverandør holder udsalg
Jydsk Hotel Montering har skiftet ejer, og så skal der ryddes op. Derefter tages en række nye produkter ind i sortimentet
Tekst og foto: Jørgen Jensen
Står du og mangler nogle kopper til at supplere med: Eller måske et par vinglas, tallerkener eller stålfade? Så er der penge at spare i januar 2007.
Et gammelt firma med speciale i inventar, ting og sager til hoteller, restauranter, forsamlingshuse og festlokaler har fået ny ejer. Midt i oktober 2006 købte Flemming Petersen sin arbejdsplads gennem de sidste to år, og dermed fik han et gammelt ønske om at starte for sig selv opfyldt.
- Jeg har længe gået med planer om at starte selv, og det skulle helst være med noget, jeg kendte til. Jeg er uddannet inden for handel og har stået i butik i 20 år - indtil jeg blev ansat som freelance salgskonsulent hos Jydsk Hotel Montering, fortæller Flemming Pedersen.
Hvad med en gammel messinglampe?
Sidst i 2006 havde han travlt med at få et overblik over, hvad det egentlig er, han har købt. Selv om han har arbejdet i firmaet, er der på lageret mange ting og sager, han ikke vidste, var der.
- Jeg er netop blevet færdig med at sortere og begynder at sælge ud i begyndelsen af 2007. Og der er mange gode ting på udsalgslisten, f.eks. gamle messinglamper fra et nedlagt hotel, en masse til køkken og restauration, porcelæn og vinglas, vareprøver osv.
Flemming Petersen forventer, at udsalget er overstået ved udgangen af januar, og skulle der til den tid være noget til overs, afsættes det til en kræmmer.
Oprydningen er nødvendig. Jydsk Hotel Montering har eksisteret i knap 50 år, så meget har hobet sig op. Også produkter og restpartier, der ikke produceres mere. Når det gamle er væk, tager Flemming Petersen en række nye varer ind, herunder Princesa hærdede vinglas, der holder til mere end andre vinglas i samme prisklasse.
Kig på hjemmesiden
Også nyt og mere holdbart porcelæn kommer ind i sortimentet. Flemming Petersen besøger messen i Frankfurt i vinter og håber at få aftaler med nye leverandører, der kan supplere porcelænet fra bl.a. tjekkiske Praktik.
Og derudover skal kataloget shines op og opdateres.
- Turn-arounden skal dog ikke være større, end at jeg stadigvæk kan supplere bestående produkter. Det bedste er at ringe til mig, eller evt. kigge på . Jeg gør meget ud af at holde hjemmesiden opdateret, fastslår Flemming Petersen.
De pt. gode tider smitter selvfølgelig også af hos Jydsk Hotel Montering, så Flemming Petersen kommer nok ikke til at mangle arbejde.
- Jeg er meget udadvendt og gør en stor dyd ud af at besøge kunderne. I gennemsnit når jeg tyve besøg om ugen, og jeg er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Og er der brug for rådgivning i forbindelse en større anskaffelse, kan jeg komme med kort varsel - uanset hvor det er i landet.
n
Flemming Petersen købte Jydsk Hotel Montering og er gået i gang med en større oprydning. I januar 2007 holder han udsalg.
I knap halvtreds år har firmaet i Lunderskov leveret service, bestik og udstyr til hoteller, restauranter og forsamlingshuse.
Skulle det være en brugt messinglampe fra tresserne? Jydsk Hotel Montering er leveringsdygtig.

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk