Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » LevnedsmiddelBladet » Nyheder

28. maj 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

01-07-2008: Bonduelle lancerer konservesdåse uden skarpe kanter

En konservesdåse med et ‘Easy peel’-låg af folie er langtfra hverdagskost i de danske supermarkeder. Det er majs på dåse imidlertid for danskerne som alene i sommermånederne konsumerer ca. 2.000 tons majs. Majs er således én af de mest spiste konserverede grøntsager i Danmark. Til sammenligning med de øvrige europæiske lande ligger Danmark i den øverste fjerdedel over indtaget mængde majs pr. indbygger.

Uden sukker
Bonduelle har netop lanceret Gourmet Majs på dåse med Easy peel-låg. Det er en specielt udvalgt majssort, der bliver dyrket i områder, hvor det solrige vejr giver saft, kraft og sødme til majsene. Derfor er der ikke behov for at tilsætte sukker, når majskornene bliver fyldt på dåser, som er tilfældet ved almindelige majs.
Easy peel-låget gør det lige så let at åbne for friske majs som for crème-fraiche eller hytteost. Grøntsagsproducenten har desuden løst et andet problem, der normalt er uløseligt forbundet med konservesdåser - den skarpe inderkant. På de nye dåser er inderkanten slebet glat, så det er umuligt at skære sig.

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk