Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » LevnedsmiddelBladet » Nyheder

5. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

01-07-2008: Tomater udfordrer slikmarkedet

Årets tomathøst er fuld gang, og i år udfordrer tomatbranchen for alvor markedet for slik og fastfood. Tomatproducenterne er nemlig klar til at sætte tænderne i nye markedsandele med sunde Villy Vampyr-tomater lige til at spise i forbifarten

”De blodrøde vampyr-tomater er netop landet i supermarkederne, hvor de sælges i små pakker. Her skal et sejt Villy Vampyr-logo især friste unge slikmunde, og vi satser på, at forbrugerne vil træffe det sunde valg, når den hurtige sult skal stilles,” fortæller tomatproducent Mogens Bjerre fra Varpelev.
Villy Vampyr-tomater er små, kuglerunde tomater på kun 9-10 gram, faktisk endnu mindre end cherrytomater. De små tomater har nogenlunde samme størrelse som et traditionelt stykke slik i en slikpose. Det er vigtigt, fordi tomaterne skal være lige så nemme og hurtige at spise som en pose slik.
”Sæt tænderne i de små tomater, når de er blodrøde – så er de nemlig bedst. Når først der er taget hul på pakken, forsvinder tomaterne som dug for solen, som var det slik. Men modsat de usunde, søde sager er der ingen grund til at have dårlig samvittighed, hvis børnene plager om Villy Vampyr-tomater, når familien handler ind,” forklarer Mogens Bjerre.
Tomater har mange gode egenskaber. De er fyldt med antioxidanter, der bl.a. styrker kroppens immunforsvar. Indholdet af de mættende kostfibre er højt og kalorierne få. Samtidig er tomater en vigtig kilde til at få dækket det daglige vitaminbehov – de indeholder nemlig flere forskellige vitaminer.

Kilde: Gartneribrugets AfsætningsudvalgTil LevnedsmiddelBladets hovedside

 

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk