Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » LevnedsmiddelBladet » Nyheder

31. maj 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

01-07-2008: Borup Mejeri går sammen med Arla Foods

Borup Andelsmejeri har henvendt sig til Arla Foods og tilkendegivet, at de ønsker at sælge mejeriet til Arla, som har sagt ja til at købe og videreudvikle mejeriet.
Det vil give mejeriet nye muligheder for at udvikle sin profil og produktion og fokusere mere på gourmetprodukter, der skal gøre mejeriet til et mødested for kokke, mejerifolk og produktudviklere.
”Vi har i to år forsøgt at udvikle vores forretning, men som situationen har udviklet sig, må vi erkende, at vi ikke selv har de ledelsesmæssige eller økonomiske ressourcer til at udvikle en mere lønsom forretningsmæssig platform for Borup Mejeri. Derfor har vi henvendt os til Arla for at undersøge mulighederne for at videreudvikle mejeriet inden for rammerne af Arla Foods. Vi er glade for, at Arla er vendt tilbage med meddelelsen om, at de nu vil påtage sig opgaven at drive mejeriet videre og videreudvikle gourmet produkter sammen med os,” siger Søren Jensen, formand for Borup Andelsmejeri.
Arla Foods har siden 1999 haft et samarbejde med Borup Andelsmejeri, hvor det sjællandske mejeri har produceret bl.a. drikkemælk for Arla. De to parter har således mangeårige positive erfaringer med et indbyrdes samarbejde.
”Jeg ser det her som en fantastisk mulighed for Arla til at udvikle flere specialprodukter og bidrage til mangfoldigheden inden for dansk mejeribrug. Vi vil drive Borup videre som et eksperimenterende gourmetmejeri, der er åbent for besøgende. Vi håber, det vil blive et mødested for kokke, mejerifolk og produktudviklere, som kan inspirere hinanden og udvikle nye kvalitetsprodukter i en åben atmosfære,” siger Arla Foods’ direktør for det danske marked, Lars Aagaard.
”Forbrugeren vil opleve, at Borup kommer til at levere flere nye specialprodukter, som vil bidrage til mangfoldigheden på butikshylden,” siger Lars Aagaard.
Prisen på handlen er ikke oplyst.

Fakta om Borup Mejeri:
Borup Andelsmejeri er ejet af 27 andelshavere, som alle er mælkeproducenter.
Mejeriet har 35 medarbejdere og ligger ca. 57 km fra København.
Mejeriet indvejer årligt ca. 18 mio. kg mælk, som i dag bruges til produktion af traditionel drikkemælk, økologiske mælketyper samt gammeldags friskkærnet smør. Siden 2004 har mejeriet også lavet sin egen flødeis.
Mejeriet blev etableret som Fællesmejeri i 1880 på initiativ af 4 landmænd i Borup. Borup Mejeri gik over til andelsdrift i 1890.

Kilde: Arla FoodsTil LevnedsmiddelBladets hovedside
 

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk