Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » LevnedsmiddelBladet » Nyheder

1. juni 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

02-07-2008: Tyverisikringsposer til detailhandlen


Den globale emballagespecialist Sealed Air og Checkpoint, der arbejder med kildemærkning, har allieret sig og udviklet det første integrerede system til kildemærkning af krympeposer. Krympeposerne er designet til emballering af friske fødevareprodukter.
De patentanmeldte RF EAS 2010 Food Safe-mærker indsættes automatisk i Cryovac vakuumkrympeposer. SmartPak-mærkerne er certificeret til direkte fødevarekontakt og indsættes inde i krympeposerne under fremstillingen, hvilket gør manipulering umulig, idet mærket ikke kan fjernes uden at ødelægge emballagen.
Løsningen opfylder behovet for en pålidelig og omkostningseffektiv kildemærkningsløsning med garantiforsegling. 
Tyverisikringsløsningen er let at implementere for fødevare- og emballagebranchen, men også i detailhandlen, da den er fuldt kompatibel med de fleste almindelige sikkerhedssluser i fødevareforretninger. Det integrerede mærke sætter en alarm i gang ved kassen, hvis produktet ikke er betalt og mærket ikke er deaktiveret.
SmartPak-tyverisikringsløsningen er tilgængelig til poserne Cryovac BB325, OSB3050 og OSB5050 TS, hvor mærket indsættes under fremstillinge af posen. De egner sig perfekt til friske fødevareprodukter med stor produktionsvolumen og stor merværdi. 
Løsningen kræver ikke specielle modifikationer eller indstillinger af eksisterende emballageudstyr, og den fungerer sammen med almindelige manuelle/automatiserede fyldemaskiner.
“Med RF-teknologien fra Checkpoint er vi i stand til at hjælpe vores kunder og detailhandlere med at forbedre deres bundlinjeresultat yderligere ved at reducere tyveri af fødevareprodukter med høj enhedsværdi i forretningerne”, sagde Gerd Wichmann, marketingchef hos Sealed Air Cryovac Europa.
“Men konceptet byder også på flere muligheder inden for segmentet for friske fødevarer, især med RFID-teknologien (Radio Frequency Identification). Store detailkæder vil kræve yderligere løsninger til integreret kildemærkning af adskillige friske produkter med høj enhedsværdi i løbet af de følgende år.”

Kilde: Sealed Air CryovacTil LevnedsmiddelBladets hovedside

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk