Kontakt os     PrePress     TechMedia e-shop
 
  » Find dit fagblad » LevnedsmiddelBladet » Nyheder

31. maj 2020  

 

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

16-07-2008: Royal hæder til Arla Foods i UK

Arla Foods UK er blevet tildelt Dansk Eksportforenings Diplom og Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Æresmedalje for at have leveret en høj vækst i den engelske del af Arla Foods

Hædersprisen uddeles til danske virksomheder, der har placeret sig i udlandet og derfra markedsfører danske eksportprodukter.
Arla Foods UK tildeles prisen for at have leveret en væsentlig stigning i indtægterne og i salget af eksportprodukter, især af Lurpak. I januar 2007 blev Lurpak UKs mest sælgende mærke for smør og blandingsprodukter, og siden er afstanden til den nærmeste konkurrent øget med 30 mio. pund. 
Komitéen lagde, ud over det stigende salg af eksportprodukter, vægt på Arla Foods UK’s indsats for at begrænse miljøpåvirkningen. I 2007 blev energiforbruget således reduceret med 16 procent, vandforbruget med 21,6 procent og CO2 udslippet med 16,4 procent. Desuden blev over 791 tons emballage anvendt til genbrug.
På baggrund af indsatsen på miljøområdet er Arla Foods UK som det første mejeriselskab i UK nogensinde tildelt en pris for at mindske energiforbruget af The Carbon Trust (The Carbon Trust er en uafhængig virksomhed, der bistår selskaber og organisationer med at reducere CO2-udslippet og udvikle kommercielle teknologier til CO2-reduktion).

Dansk Eksportforenings Diplom
Hædersprisen Dansk Eksportforenings Diplom og Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Æresmedalje tildeles en gang om året til personer eller virksomheder med hjemsted i udlandet – herunder danske virksomheders datterselskaber.
Prisen tildeles som anerkendelse for fremragende indsats til fremme af afsætningen af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet. Ved bedømmelsen af kandidaterne lægges vægt på, om indsatsen gennem en årrække har været bemærkelsesværdig, og resultaterne bedømmes både mht. størrelse og stigningstakt. Et usædvanligt initiativ eller en ekstraordinær indsats under specielle markedsforhold kan også kvalificere til tildeling.
Hædersprisen forvaltes af en komite bestående af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, fire repræsentanter udpeget af Dansk Eksportforenings forretningsudvalg og en repræsentant fra Udenrigsministeriet.

Kilde: Arla Foods A/STil LevnedsmiddelBladets hovedside

 

 

 
 

ANNONCØRER
 

  
Tilmeld dig TechMedias webmail service...
 
.
   Site Map  |  Privacy statement     


TechMedia A/S | Naverland 35 | 2600 Glostrup | Telefon: (+45) 43 24 26 28 | Fax: (+45) 43 24 26 26 | E-mail: info@techmedia.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.00 | Fredag: 09.00 - 15.30Copyright © TechMedia A/S - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

© www.xn--leverandrregistret-n4b.dk